Страници

сряда, 24 юни 2015 г.

Съвети от ангелите

Тук, под тази снимка в коментарите, ще предам съветите от ангелите на първите записали се. При това напълно безплатно. Подчертавам, че това не е врачуване, а послание от вашите ангели. Можете да зададете въпрос, или да оставите на тях да ви предадат онова, което искат да знаете в този момент. Избора е ваш. Срещите на живо за предаване съобщенията от ангелите имат и терапевтичен ефект, но засега ми е невъзможно да ги осъществявам. Затова ще предавам само тук посланията от тях. Пишете в коментарите, и аз ще ви отговоря в най-скоро време... Благодаря за доверието, което ми гласувате! Ангелите ви обичат и искат да знаете това! Обичайте се и вие!


111 коментара:

  1. Скъпа Мария, макар аз самата да контактувам със своите ангели, ще се радвам много ако имаш съобщение за мен, понеже се намирам на житейски кръстопът и имам нужда от наставления и подкрепа. Благодаря ти и успех в новия ти път!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ками за пожеланията!
      Ками, твоите ангели те съветват да не се „вкопчваш” толкова много в идеята да осъществиш мечтата си за Рейки практиката . Остави нещата да се случат . Помоли ангелите си пазители да ти помогнат да осъществиш идеите по най-добрият начин за теб. Нужно е време понякога да осъзнаят хората какво всъщност им предлагаш. Идва един момент, в който се сещат какво си им казала и се обръщат към теб за помощ. Или иначе казано, твоите ангели искат от теб да оставиш нещата да се случат, да не ти е „фикс идея” както се казва. Понякога прекаленото желание за нещо блокира то да се случи. Малко си напрегната що се отнася до това...Държиш идеята в себе и така няма как да се случи. Трябва да я пуснеш..Пускайки я , разрешаваш да се случи. Надявам се разбра какво точно е посланието .Успех ти пожелавам

      Изтриване
    2. Благодаря, ще се нося по течението!

      Изтриване
  2. Здравей Мария!Имат ли съобщение ангелите за мен ☺

    ОтговорИзтриване
  3. Скъпа, Валентина, вашите ангели искат от вас да се обръщате към тях за помощ. Те чуват молбите ви и ви молят да обръщате внимание на знаците, които ви дават. Те са знак, че молбите ви са чути и работят по тях. Молете ги по-често да ви помагат и бъдете сигурни, че живота ви ще стане по-лек. Бъдете по наблюдателни и отворени за знаци от тях.

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, Мария.Аз съща като теб вярвам в ангелите.Какво съобщение имат за мен в момента? Благодаря ти за прекрасния блог, който си създала.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Анелия! Вашите ангели искат от вас да се отнасяте с много уважение и любов към родителите си. Ако се сетите за неприятна случка с тях /даже и в детството ви/ помолете ангелите да я излекуват с любов. Ако таите обида или огорчение към някой, те са готови да ви помогнат да простите и да не задържате в себе си болките и обидите. Може да не го показват по подходящ начин , но родителите ви ви обичат. Има моменти в детството ви, които се нуждаят от малко лечение. Също така помолете ги да ви помагат в отношенията ви с близки и познати хора. Желая щастие!

      Изтриване
  5. Здравейте Мария! :) Поздравления, за прекрасния блог! :) Дали моите ангели имат послание за мен?! Благодаря, предварително :)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте, Belkaz! Вашите ангели ви казват, че бихте могли да използвате и природни методи на лечение за постигане на хармония и спокойствие в живота. С тях ще постигате бърз положителен резултат . Природни методи имам предвид етерични масла, цветя, разходки сред природата, капки от растения, чайове и т.н. Сложете си цветя в дома, ако нямате такива. Ангелите ви ще ви подскажат кои цветя са подходящи за вас. Наблюдавайте ги и се грижете за тях. Ако имате време прекарвайте повече време навън сред природата. Зеленият цвят успокоява и лекува...Изкажете намерение за това. Знаете, че цветята имат свойството да извличат негативната енергия около нас...Желая щастие!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте, Мария, дали моите ангели имат послание за мен? Благодаря.........

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Ради! Ангелите ви казват, че могат да ви помогнат да излекувате стари болки и събития в живота си. Помолете ги за това. Освен това се концентрирайте върху положителни неща, Старайте се мислите ви да бъдат хубави, за да привличате повече положителни неща в живота си. Ангелите могат да ви помогнат като наблюдават мислите ви и ги заменят с положителни всеки път, когато допуснете негативни във вас. Трябва да ги помолите за това, обаче

      Изтриване
  8. Здравейте, Мария! Дали ангелите имат послание за мен? Благодаря предварително. Пожелавам ви успех в начинанието Ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Алиа, вашите ангели ви молят да се концентрирате въру онова, което искате да постигнете.Визуализирайте, вижте картината в главата си сякаш вече е факт. Наблюдавайте и усетете как се чувствате в този момент. С малко повече постоянство ще успеете да реализирате онези неща, които желаете. Успех ви пожелавам

      Изтриване
    2. Благодаря ви много за посланието!

      Изтриване
  9. Здравейте Мария !!!Казвам се Божана Ненова и бих искала да разбера моите ангели имат ли послание за мен ? Благодаря предварително и Ви пращам безусловната си любов !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Божана! Вашите ангели ви казват, че е хубаво да визуализирате успешни всички ситуации, в които изпадате. Когато изпаднете в трудна ситуация веднага ги помолете за помощ и си представете как ситуацията се решава по най-добрият за всички начин. Вижте се щастлива, радостна. Вижте всички участници в нея щастливи и доволни. Не мислете как ще постигнете щастливия завършек. Това оставете на Бог и ангелите. Просто вижте успешно решена ситуацията. Мир и любов ви желая!

      Изтриване
    2. Благодаря от цялото си сърце Мария !!!Бъдете БЛАГОСЛОВЕНА !!!

      Изтриване
  10. Здравейте, Мария, моите ангели дали имат послание за мен? Благодаря Ви много

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Даф! Вашите ангели ви съветват да правите само и единствено онова, което смятате за правилно. Действайте единствено въз основа на вашите норми и поведение и ничии други. Ангелите твърдят, че ако правите неща, които ви карат да се чувствате виновни или засрамени това би подкопало самочувствието и самоуважението ви. Т.е правете това, което вътрешният ви глас подсказва, а не това, което другите искат от вас. Ако не сте сигурни как да постъпите в дадена ситуация, обърнете се към ангелите за помощ и очаквайте знаци от тях как да постъпите в дадената ситуация.

      Изтриване
    2. Благодаря много за предадените чрез Вас ангелски съвети

      Изтриване
    3. Ще се радвам, ако ги спазвате и живота ви стане по-лесен. Желая щастие на всички!

      Изтриване
  11. Привет и от мен! Много хубава идея Мария, поздравявам ви! Надявам се ангелите да имат послание и за мен. :) БлагоДаря Ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Нели, ангелите ви казват, че е добре да се освободите от всичко онова,което ви пречи да вървите напред. Може би искате да осъществите някаква идея, но нещо ви пречи или имате вътрешна преграда. Помолете ангелите да премахнат всичко,онова,което ви спира по някакъв начин да вървите напред и да изпълните житейската си мисия, Премахвайте преградите и нещата ще се случват по-лесно. Също така можете да ги помолите да премахнат някои привички и навици,които може би имате и ви карат да се чувствате не дотам добре. Въобще, освободете се от всичко, което не ви носи радост. Ангелите знаят как да ви помогнат за това. Успех ви пожелавам

      Изтриване
  12. Здравей Мария. Какво казват ангелите за мен. Благодаря.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Васка! Преживяли се ситуация или случка, от която би следвало да научите някакъв урок. Ангелите ви казват, че можете да ги помолите да ви помогнат да си спомните ситуацията, да си научите урока от нея и да я освободите, т.е да не ви създава проблеми повече. Нищо в нашия живот не е случайно, така че помолете ангелите да ви помогнат да извлечете поуката защо ви се е случило това нещо.Те ще ви помогнат да разберете за коя ситуация точно се отнася това. Успех!

      Изтриване
  13. Здравейте!имат ли ангелите послание и за мен! Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  14. Здравейте, Нели! Вашите ангели ви молят да прекарвате повече време навън сред природата. Тя има свойството да успокоява и лекува. За вас това е начин да релаксирате и отпочивате в напрегнатото ежедневие. Застанете в някой парк, отпуснете се и позволете на природата и съществата,които я обитават да свалят стреса от вас и да се приберете отпочинали и свежи. Наблюдавайте, усетете хармонията, която цари сред дърветата и цветята. Насладете и се. Хубав ден ви желая!

    ОтговорИзтриване
  15. Здравей, Мария! И аз искам да попитам дали Ангелите имат послание към мен! Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  16. Здравейте, Таро Тико, ангелите ви ми казват, че е хубаво да насочите мислите си към положителни неща. Стремете се винаги да мислите положително, така ще привличате повече положителни неща в живота си, Нека ви стане навик това и ще видите как живота ви ще се промени. При вас действа законът за привличането, затова насочете вниманието си към хубави неща и те ще дойдат при вас. Повече разходки сред природата. Успех ви пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте Мария, благодаря ви за тази възможност за въпрос към ангелите. Предстои ми връщане на работа след майчинство и ми се иска да се занимавам с друго нещо, което да е в синхрон с мисята ми в този живот. Каква клалификация Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте Камелия! Вашите ангели ви молят да се освободите от всичко, което не Ви служи вече или иначе казано освободете се от минали случки, стари разбирания, които ви задържат в миналото и в това, да вървите смело напред. Арх. Михаил иска да ви помогне да разчистите всички ненужни неща. След което ще сте по-смела и няма да се страхувате да поемете по пътя за осъществяването на идеята си, която е и стъпка към осъществяване на мисията ви в живота.Той може да ви помогне и да ви освободи от всички препятствия и тревоги на егото например. Помолете го за това, Той отговаря и за житейската мисия на човека, така че действайте смело!Точно с притесненията и колебанията си сте го призовали сега и ви давам това послание точно от него. Всичко постепенно ще си дойде на мястото, не се съмнявайте в това. Помолете и ангелите да ви водят. Успех ви пожелавам!

      Изтриване
  18. Искрено благодаря за посланието, Мария! Имах нужда да го прочета и да го следвам! Успех и на Вас и до скоро!

    ОтговорИзтриване
  19. здравейте, може ли и аз да попитам

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте Скок Подскок! Вашите ангели искат да знаете, че вие притежавате Божествена духовна мощ и сила. Би било добре да я използвате за добри цели. Това не е вашата духовна сила, а Божествената, затова ако усещате напрежение например в стомашните мускули това означава, че се опитвате да се борите против тази сила. В такъв случай кажете на арх. Михаил да ви помогне да приемете Божествената си сила с чест и признателност..

      Изтриване
  20. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, какво е станало последният път? Имали сте среща с ангелите?

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    3. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    4. Да, чудо! Показаха ми, че са винаги до мен! Дадоха ми сили да продължа напред! Благодаря, че са винаги до мен!

      Изтриване
  21. Здравей Мария. За мен ангелите какво казват?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Марияна! Ангелите ви ви съветват да държите отворено сърцето си за даване и получаване на любов. Ако сте били наранени от предишни връзки можете да помолите ангелите да излекуват емоциите от това. Ангелите ви уверяват, че закрилят вас и сърцето ви и за вас е безопасно да изпитвате любов и други чувства.

      Изтриване
  22. Здравейте Мария!

    Надявам се ангелите да имат послание и за мен. Благо Даря Ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Лилия! Вашите ангели ви казват да се вслушвате/наблюдавате/ във вътрешните си усещания и да правите само това, което смятате вие за правилно. Следвайте вашето вътрешно усещане, не правете това, което другите ви казват че трябва да направите. Ако се повлиявате от другите, ангелите могат да ви помогнат да се справите с това. Ще ви помогнат да уважавате и устоявате себе си. Само трябва да ги помолите..

      Изтриване
    2. Много БлагоДаря за отговора Ви и предайте им да ме закрилят и помагат!

      Изтриване
  23. Прекрасен блог! Поздравления! Можели да ми предадете съобщенията на ангелите за мен! Благодаря ви предварително! Доста съм объркана, аз също мога да контактувам с тях, но понякога изпитвам съмнения.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Красимира! Вие сте силен работник на Светлината! Давайте пример на другите като излъчвате любов и спокойствие. Вие сте дошли тук да учите на любов. Помолете ангелите да ви освободят от всички притеснения относно това. Ако се чувствате малко незаземена, отдайте тази грижа на тях. Помолете да ви изпълнят със спокойствие и радост. Обичайте себе си и бъдете такива, каквато сте. Ангелите ви обичат точно такива, каквито сте. Много хубави неща ви очакват. Само се освободете от притесненията, които ви пречат да изразите себе си, по-точно това , за което сте дошли на Земята. Успех Ви пожелавам

      Изтриване
    2. Много ви благодаря! Любов и светлина по пътя ви!

      Изтриване
  24. Здравейте,
    Високо бих оценил възможността да разбера какво искат да ми предадат моита ангели. Благодаря !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Ангел Страврев! Ангелите казват, че могат да ви помогнат да се справите с прекалената си чувствителност, която проявявате в момента към някои хора, ситуации, енергии... Биха ви успокоили, ако ги помолите. Ще ги заменят с покой, радост, безгрижие по един "по-здравословен". Не обръщайте внимание на дразги, интриги..... Подминавайте ги с усмивка и се съсредоточете към това да бъдете позитивни и излъчващи спокойствие. Всичко добро ви желая

      Изтриване
    2. Благодаря сърдечно ! Моля предайте им горещата ми молба за успокоение и закрила...

      Изтриване
    3. Помолете ги вие, те ви чуват и с радост ще ви помогнат

      Изтриване
  25. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  26. Здравейте Мария! Много бих искала да разбера има ли послания от ангелите за мен.Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скъпа, Детелина, ангелите искат от вас да мислите и да се изразявате само положително. Ако ги помолите да изчистят въздействията от минали случки и негативно мислене те ще го сторят за вас. Започнете да мислите и говорите положително. Ако сте имали тревожни мисли или сте гледали негативно на нещата, които са ви се случвали, то сега е момента да поправите това. Ангелите ще ви помогнат, ако ги помолите, ще заличат въздействията от тревожните ви мисли и негативни изказвания и въздействията от тях. В момента, в който ангелите извършат това, на тяхно място ще се появят чисти и светли мисли.

      Изтриване
  27. Здравейте Мария! Може ли да попитам дали ангелите имат напътствия за мен относно това , с което се занимавам сега? Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ангелите ви подкрепят в това, с което се занимавате в момента. Помолете ги за напътствия и знаци и ще разберете, че наистина е така. С вас са и ви помагат. Помолете и за това да разбирате знаците, които ви дават. Обръщайте се към тях за помощ

      Изтриване
  28. Здравейте, може ли напътствие и за мен? Благодаря предварително!

    Йорданка Керемедчиева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, ангелите ви съветват да се отворите повече за алтернативни начини на лечение и помощ. Провеждат се различни курсове и семинари и бихте могли да посетите някои от тях, ако желаете. Има какво да научите от тях. Обърнете се към ангелите и ги помолете да ви помагат в ежедневието. Не се притеснявайте, че ги молите за дребни неща. Те с радост ще ви помогнат. Като започнете да се обръщате към тях за помощ те ще ви водят по вашият духовен път. Ще срещате най-подходящите хора, ще ви попадат най-подходящите курсове и ще имате вътрешното усещане как да действате правилно. Успех ви желая

      Изтриване
  29. Здравейте Мария!Моля да ми отговорите какво казват Ангелите за здравето ми и това на татко ми.И какво е посланието им за мен?Казвам се Лолита

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лилия не ви ли отговорих по-нагоре в предишен коментар? Мога да дам напътствия само за вас.

      Изтриване
    2. Ангелите ми казват, че всичко е наред. Помолете ги да ви подкрепят, Те могат да помагат за всичко. Обърнете се и пробвайте първо с ангелите, преди да предприемете друго действие, Не забравяйте, че в живота има уроци, които трябва да учим. Опитайте да се лекувате с природни методи, като оставите ангелите да ви насочват. Успех

      Изтриване
  30. здравей Мария. искам да се включа към питанията.. за себе си. и да благодаря от сърце

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, ангелите ви казват, че силата е във вас и вие можете да променяте нещата сами по най-положителен за вас начин. Създадени сме по образ и подобие на Бог и притежаваме същата сила. Действайте и променяйте нещата. Помолете и ангелите да с вас при осъществяването на събитията, Бихте могли да ги приканете така:"Скъпи мои ангели пазители, аз знам, че притежавам силата да променям в положителен план нещата в живота си, но ви моля да ме напътствате и закриляте по време на осъществяването на целите в живота ми. Давайте ми ясни знаци за това какво е добре да правя. Благодаря ви! Амин!" Съветват ви да прекарвате повече време навън на слънце, сред природата, която сега е неповторимо красива.

      Изтриване
    2. Благодаря! Амин!

      Магдалена

      Изтриване
  31. Здравей,Мария!Какво е посланието на ангелите за мен!Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, ангелите ви съветват да внимавате с какви хора се събирате, общувате, в какви ситуации попадате и какви енергии поемате. Помолете ангелите да изчистят енергийното ви поле, тъй като сякаш сте малко под въздействие на нискочестотни енергии. Да засилят аурата ви и да не сте толкова податливи на чужди енергии и ниски вибрации. Непременно изчистете тези създействия с помощта на ангелите

      Изтриване
    2. Благодаря,Мария!Бъди благословена за това,което правиш за всички нас!

      Изтриване
  32. Сърдечно благодаря Мария!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моля, надявам се, че ще се вслушате в съветите им. Светлина и любов Ви желая!

      Изтриване
  33. Здравейте, Мария. Бих била благодарна, ако можете да споделите какво ангелите биха искали да ми кажат днес. Аз също се казвам Мария. Сърдечно благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Мария, Вие сте индигова личност. Развивате свръхчувствителност, волева личност, човек, който непременно иска да осъществи дадена идея. Ангелите ви молят да се успокоите и да намалите тази свръхчувствителност. Помолете ги да ви помогнат в това, да станете спокойна, балансирана, уравновесена, Така много по-лесно ще изпълнявате задачите си. Като успокоите "темпото" може да развиете ясно виждане ако решите. Ангелите ви поздравяват

      Изтриване
  34. Благодаря, Мария 😊 Имах нужда да чуя това. Благодаря и на ангелите 🎄

    ОтговорИзтриване
  35. Здравей Мария, бих искал и аз да се вклщча и разбера посланията на ангелите. Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Димитър! Вашите ангели ви съветват да обръщате внимание на идеите, които ви идват. Те са послания от Бог. Не ги пренебрегвайте. Прочистете 5 си чакра като визуализирате син лъч, който се спуска от горе, влиза от коронната ви чакра и стига до гърлената.Там с движения по часовниковата стрелка я изпълва и насища със синя светлина. Продължете докато я видите наситено чисто синя. След което заземете синия лъч в земята като преминете през долните чакри, през ходилата и чак в ядрото на земята.

      Изтриване
  36. Здравейте, казвам се Катя. Отново съм в ситуация, която се повтаря от години. Какъв изход от нея биха ми посочили ангелите? Благодаря много и на Вас, и на тях. Хубав ден.

    ОтговорИзтриване
  37. Здравейте, Катя! Вярвайте, че ситуацията ще се реши по-най-добрият начин. Обърнете се с молба към Бог за разрешаването на тежките моменти в живота ви. Напишете на лист хартия всичко, което ви тежи. Опишете всичко с подробности. Изгорете листа с намерение това, което сте описали да бъде заличено и излекувано във времето. След това призовете ангелите си и опишете желанието си, опишете това, което искате да ви се случи. Да бъдете спокойна, уравновесена, весела...Можете да молите ангелите и да се свързвате с тях чрез писане, молитва. Ако изберете да им напишете писмо, после го изгорете и отдайте на тях изпълнението. Опишете се каква искате да бъдете. Например: "Скъпи мои ангели, помогнете ми да бъда щастлива, в хармония със себе си, да обичам себе си и хората в моя живот, да излъчвам любов и радост. Помогнете ми да гледам по друг начин на живота и да вземам правилните решения. Моля да ме напътствате и покровителствате. Благодаря ви! Амин!".....Или опишете както и каквото на вас ви харесва.

    P.S Бог ще ви избави от тревогите и болезнениете случки в живота ви. Не се тревожете.

    ОтговорИзтриване
  38. Благодаря Ви от сърце! Бъдете здрава и щастлива!

    ОтговорИзтриване
  39. Здравейте, много бих искала да получа своето послание от Ангелите за семейството ми и работа.Казвам се Елена Тютюнджиян.

    ОтговорИзтриване
  40. Здравейте, Елена! Ангелите ви казват, че силата е във вас. Вие притежавате частица от Бог и неговата сила. Вие можете да постигате това, което искате. Използвайте тази сила в положителна насока. Ангелите ви подкрепят и с радост биха ви помагали, ако ги помолите за това. Вие можете. Действайте

    ОтговорИзтриване
  41. Здравейте, Елена! Ангелите ви казват, че силата е във вас. Вие притежавате частица от Бог и неговата сила. Вие можете да постигате това, което искате. Използвайте тази сила в положителна насока. Ангелите ви подкрепят и с радост биха ви помагали, ако ги помолите за това. Вие можете. Действайте

    ОтговорИзтриване
  42. Здравейте,Мария!Поздравления за прекрасната ви работа!Дали ще може и аз да получа съвет от ангелите?Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  43. Здравейте, ангелите ви ми казват, че имате заложби на ясновидство. Ако желаете можете да развиете тази си дарба и ангелите могат да ви помогнат за това, ако пожелаете, разбира се.Те биха го направили по най-добрият за вас начин. Арх. Ханиел също може да направи това за вас. Ангелите с радост биха ви помогнали за каквото и да е. Само трябва да ги помолите. Обърнете се с молба към тях за проблеми в различни области и ще видите как с радост ще ви помагат. Успех

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много!Усещам доста движение покрай мен напоследък,може би ангелско...не знам,както и виждам често проблясъци бяла и синя светлина,но имам още страхове за преодоляване.Желая Ви от сърце много светлина и любов!

      Изтриване
  44. Здравейте,Мария...предстой ми важно решение,имам нужда от малко помощ,дали нещата,които искам да направя ще имат добър край.Много съм ви благодарна,това второто ми питане.Бъдете здрава и благословена.

    ОтговорИзтриване
  45. Здравейте, Милена! Ангелите ви ми казват, че е добре да изпратите или да се доверите на арх. Михаил и арх. Рафаил за ситуацията, в която се намирате. Изпратете синя и зелена светлина на ситуацията. Вижте ги как са там и работят за разреваването и. След което визуализирайте/вижте успешното завършване на ситуацията. Визуализирайте всички доволни и щастливи от добрата развръзка. Направете това. Ще се реши във ваша полза. :)

    ОтговорИзтриване
  46. Здравейте, Мария! Имат ли скъпите ангели и послание и за мен. Галина. Благодаря Ви много.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, ангелите ви казват да освободите съзнанието си от грижи и тревоги. Имате някои тревожни мисли, които от време на време преминават през ума ви. Освободете ги като ги дадете на ангелите,споделете ги с тях/те с нищо няма да ви помогнат-тревогите и грижите/. Кажете им какво ви притеснява и от какво искате да се отървете. Няма защо да се притеснявате като можете да споделите с ангелите и грижите ви да отпаднат. Ненужно е да се тревожим като можем да дадем проблемите си на тях. Те затова са тук. Нужно е вашето разрешение обаче, защото никога няма да нарушат свободната ви воля. Те с радост ни помагат във всичко и за тях не е проблем да го правят. Весели празници!

      Изтриване
    2. Благодаря Ви, Мария, точно сега имах нужда от това напътствие.Благодаря и на ангелите. Светли празници!

      Изтриване
  47. Здравейте! Напоследък темата за Ангелите все по-натрапчиво ме привлича- дали заради нещата, които се случват с мен и близките ми или защото му е дошло времето не знам. Ако има послание за мен сам благодарна да го науча чрез Вас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, дааа, ангелите ви уверяват, че са с вас. Уверяват ви, че са с вас и биха ви помагали, ако ги помолите затова. Готови са да ви съдействат за ваше най-висше добро. Сияят с най-ярката си светлина над вас. Животът ви ще стане много по-лек, ако се доверите на тях. Само опитайте и ще видите как ще почувствате лекота, закрила, доверие. Ще започнете да получавате по-ясни знаци от тях, ако им се доверите. Поверете им най-големите си проблеми. Дайте ги на тях. Уверяват Ви, че живота ви ще стане по-лек.

      Изтриване
    2. Здравейте, дааа, ангелите ви уверяват, че са с вас. Уверяват ви, че са с вас и биха ви помагали, ако ги помолите затова. Готови са да ви съдействат за ваше най-висше добро. Сияят с най-ярката си светлина над вас. Животът ви ще стане много по-лек, ако се доверите на тях. Само опитайте и ще видите как ще почувствате лекота, закрила, доверие. Ще започнете да получавате по-ясни знаци от тях, ако им се доверите. Поверете им най-големите си проблеми. Дайте ги на тях. Уверяват Ви, че живота ви ще стане по-лек.

      Изтриване
    3. Благодаря за отговора! Не знам как на практика да направя това- бихте ли ме насочили от къде да почерпя информация за това.

      Изтриване
    4. Можете да се обърнете към тях писмено или да кажете на глас или на ум това, за което искате да ви помогнат. Със свои думи го направете. Ако изберете писмения вариант напишете/разкажете им какво ви тежи и искате да премахнете. Какво искате да получите след това като замяна. Няма строго определени правила за това, как да се свържете с ангелите. Те винаги са с вас и винаги ви чуват, но не могат да се намесят, защото вие притежавате свободна воля. Седнете на спокойно място, където няма да ви безпокоят известно време и споделете какво ви тревожи. И понеже сте още в началото на общуването си с тях, накрая ги помолете да ви дават знаци, че са ви чули и работят по изпълнението на молбите ви. За знаците можете да прочете тук http://angelskiposlaniq.blogspot.bg/p/blog-page_28.html
      А за свързването с тях https://lechebnitzazadushata.wordpress.com/2015/08/17/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B8/
      Това е моята фейсбук група, ако желаете заповядайте https://www.facebook.com/groups/996113607111666/

      Изтриване
    5. Отново Благодаря, че отделяте от времето си и сте направили този блог. Със сигурност търсещите хора намират по нещо за себе си в него.

      Изтриване
  48. Здравейте Мария.Имат ли ангелите послание за мен?

    ОтговорИзтриване
  49. Здравейте, Павел! Ангелите ви ми казват, че ако желаете всички мрачни спомени и мисли може да ги дадете на тях.Всички отчайващи моменти и спомени могат да изчезнат от съзнанието ви, давайки ги на тях. За сметка на това ще ви посипят със своя искрящ прашец на изобилие и радост.Ще ви обгърнат и ще ви защитят. Ще изпитате истински радостта от живота. Позволете си това да се случи!
    Каня ви да се присъедините в моята фейсбук група https://www.facebook.com/groups/996113607111666/

    ОтговорИзтриване
  50. Здравейте искам да попитам ангелите какво биха казали за мен

    ОтговорИзтриване
  51. Здравейте,Зоран! Това, което искат ангелите да ви кажат е да наблегнете на здравословните храни. Да консумирате по възможност повече свежи продукти. Избягвайте топлинната обработка на храната. Приемайте сурови зеленчуци и плодове. Помолете ангелите си да ви помагат да избирате подходящата за вас храна. Помолете арх. Рафаил за лечение на вашето тяло и аура. Да ви насити с лечебната си енергия и да излекува местата, които имат нужда. Той с радост ще го стори, ако го помолите за това. Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за отговора

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване
  52. ПРИКЛЮЧИХМЕ С ПРЕДАВАНЕ НА ПОСЛАНИЯТА! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОЖЕЛАХА ЧРЕЗ МЕН ПОСЛАНИЯТА ОТ АНГЕЛИТЕ СИ!

    ОтговорИзтриване
  53. Искам да разбера какви послания имат за мен ангелите. Благодаря !

    ОтговорИзтриване
  54. Здравей Мария,имат ли послания за мен ангелите.Благодаря

    ОтговорИзтриване